Deputatul Marcel Ciolacu i-a atitudine față de situația creată în comuna Grebănu, unde consilierii PNL și ALDE boicotează un proiect al Companiei de Apă, în valoare de 14 milioane de euro, la care contribuția autorităților locale ar fi de doar 2%, parte a unei investiții majore ce se va desfășura în mai multe localități din întreg județul, cu o valoare totală de 300 de milioane de euro.

Liderul PSD Buzău le atrage atenția aleșilor locali că au fost trimiși în Consiliul local de către locuitorii comunei. care așteaptă din partea aleșilor responsabilitate și acțiuni în interesul cetăîțenilor.

„A sacrifica dezvoltarea propriei tale comunități pentru interese și ambiții politice mărunte este pur și simplu meschin!Fac un apel la consilierii locali de la PNL și ALDE care blochează deliberat această investiție de milioane de euro pentru comuna Grebănu să înțeleagă bine faptul că oamenii care i-au votat așteaptă de la ei responsabilitate și acțiune în interes public. Sper să nu avem neplăcuta surpriză să vedem că aceasta va fi singura comună în care nu se va implementa acest proiect fundamental de 300 de milioane de euro prin care se va introduce apă și canalizare pe întreg județul Buzău. Ar fi o bătaie de joc fără margini, atât la adresa cetățenilor, cât și a primarilor și a tuturor celorlalți care ne-am luptat să facem acest proiect pentru buzoieni”, a transmis deputatul Marcel Ciolacu.

La situația din comuna Grebănu s-a ajuns din cauza viceprimarului comunei Ion Zainea (ALDE), care a decis să voteze, alături de aleșii PNL, împotriva proiectului care prevede realizarea a 14 foraje noi, o extindere şi captare de dren, 18 kilometri de conductă, trei staţii de clorinare, o staţie de tratare, şapte staţii de pompare, patru rezervoare, şapte kilometri de reţea de distribuţie nouă şi reabi­litarea a 23 de kilometri de reţea de distribuţie existentă care ar ducela extinderea cu 28 de kilometri a rețelei de apă și canal existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.