Luni şi marţi, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se află într-o vizită la Bruxelles, prilej cu care are mai multe întâlniri cu lideri europeni.

Liderul PSD i-a ținut la curent pe români cu detalii din culisele întâlnirii sale, pe care le-a apreciat drept „reușite”:

Astăzi am avut două întâlniri extrem de reușite cu dl. Frans Timmermans, Vicepreședintele Executiv al Comisiei Europene și dl. Sergei Stanishev, Președintele Partidului Socialiștilor Europeni.

Mă bucur că am clarificat aspectele din trecut și la fel de mult mă bucură aprecierea partenerilor noștri europeni față de deschiderea #PSD de acum. De asemenea, am primit asigurările domnilor Frans Timmermans și Sergei Stanishev că ne sunt alături și vor sprijini demersurile #PSD. – Marcel Ciolacu.
Tot astăzi, preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pe tema bugetului european.

„Am continuat seria întâlnirilor de astăzi cu o discuţie constructivă pe care am avut-o cu domnul David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, pe tema bugetului european. Susţinem o creştere a fondurilor de coeziune şi o implementare corectă a politicii agricole comune. Am subliniat determinarea PSD de a colabora strâns cu actuala conducere a Parlamentului European pe principalele teme europene”, a scris Ciolacu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.