In acest sfârșit de săptămâna, membrii Partidului Social Democrat de la Buzau și-au dat întâlnire pe litoral, cu ocazia Școlii de vara a partidului. La întâlnire participa primarii mai multor comune buzoiene, președintele și vicepreședinții Consiliului Judetean și primarul municipiului Buzau. La întâlnire a fost prezent și liderul PSD Buzau, deputatul Marcel Ciolacu. Acesta a discutat cu colegii săi de partid și le-a transmis și un mesaj important.

“Indiferent de tensiunile politice de la nivel național, la Buzău rămânem concentrați pe agenda cetățeanului! Acesta este mesajul pe care l-am transmis prietenilor și colegilor mei din organizația PSD Buzău la întâlnirea pe care am avut-o cu ocazia Școlii de vară a partidului, unde am discutat și despre pregătirile și strategia pentru viitoarea campanie electorală.
Trebuie să continuăm să muncim pentru a aduce fonduri europene și guvernamentale la nivel local pe care să le investim cu prioritate în dezvoltarea infrastructurii rutiere, de educație și sănătate publică. Iar împreună cu parlamentarii noștri buzoieni vom sprijini acest efort cu soluții la nivel legislativ și pentru creșterea veniturilor populației.
Primarii și ceilalți reprezentanți ai administrației publice locale sunt cei mai importanți pentru că știu problemele cetățenilor pe care îi reprezintă și ale comunităților pe care le conduc, de aceea voi continua să fiu alături de ei și să îi sprijin cu tot ceea ce este nevoie pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le-au promis!” a transmis Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.