Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa de socializare unmesaj adresat tuturor buzoienii cu ocazia Zilei Naţionale a României. Ciolacu vorbeşte depre patriotism, despre sacrificiile militarilor români şi despre schimbare.

„Zilele trecute am stat de vorbă cu un militar întors din Afganistan. Ocazie ce mi-a adus aminte din nou despre ceea ce obişnuia să îmi spună tatăl meu, fost pilot militar: patriotismul se vede în sacrificiul fiecăruia dintre noi, în puterea de a fi aproape de cei din jurul nostru şi de a-i înţelege.

1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor, este simbolul unităţii noastre, momentul de început al libertăţii depline, momentul cel mai important al istoriei noastre. Pentru că fiecare dintre noi poartă în sinea sa dragostea faţă de ţară şi faţă de semenii săi.
Eu cred în puterea sacrificiului şi a schimbării în bine. Dacă putem schimba un om, putem schimba o familie. Dacă schimbăm o familie, atunci putem schimba un cartier. Şi dacă schimbăm un cartier, putem schimba un oraş. Atunci când reuşim să schimbăm un oraş, putem schimba un judeţ. Iar dacă putem schimba un judeţ…atunci putem schimba o ţară!

Asta înseamnă pentru mine să fii patriot! Să îndrăznim să credem în România!

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a scris pre;edintele PSD Buy[u, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.