Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat pe pagina sa de socializare un atac dur la adresa prim-vicepreşedintelui PNL, Teodor Atanasiu, cel care deschide lista de candidaţi ai PNL Buzău pentru Senat.

În postarea sa, Marcel Ciolacu vorbeşte despre rezultatele slabe obţinute de PNL în judeţul Buzău.

„Domnule Atanasiu, în mai 2016, înainte de alegerile locale, aţi vorbit şi atunci de ‘marile’ performanţe pe care PNL Buzău sub atenta dumneavoastră comandă, le va avea. Mai jos, aveţi înregistrarea.
Rezultatele: aţi pierdut categoric în muncipiul Buzău, aţi pierdut preşedinţia CJ şi aţi reuşit să câştigaţi 8 primării din 87. Dacă PSD ar fi aşa cum îl descrieţi de ce oamenii votează PSD, iar PNL sub conducerea dumneavoastră are performanţe mediocre?
Poate după aceste alegeri veţi înţelege de ce buzoienii nu vă doresc, domnule Atanasiu”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/videos/1667419799950128/

1 COMENTARIU

 1. Gata, gata era sa spun ca m-ați convins dle Ciolacu. Cum ați câștigat cele 78 de primarii cred ca știu, dar nu sunt sigur 101 la suta. Oricum, nu din cauza nu știu cui de la liberali ați câștigat, asta este sigur. Iată câteva presupuneri ale mele:
  1. In multe UAT-uri ați câștigat la limita;
  2. Ordonanța 55 a făcut sa furați, sau mă rog, sa mânjiți cu promisiuni, pentru finanțarea unor proiecte moarte (deci bani tocați fără rost), o mulțime de „primari”, cu toate resursele lor la un loc;
  3. In 25 de ani ați creat o masa electorala critica, captiva promisiunilor fără de număr făcute in decursul anilor, evident înaintea oricărui scrutin electoral; nu le mai înșir ca le știți foarte bine;
  4. numărul membrilor de partid si al simpatizanților cu familiile lor, care au primit, intr-un fel sau altul, diverse poziții administrative in „deconcentratele controlate de PSD”; iarăşi nu le mai înșir caci le știți de asemenea foarte bine;
  5. alte forme specifice campaniilor electorale, de notorietate; iarăşi nu le mai enumăr; v-as face indirect a imagine neplăcută, având in vedere ca vin alegerile, după părerea mea, cele mai importante, după cele din anii 90.
  Prin urmare, mi se pare ca promovați o șmecherie electorala ieftina, lovind in stânga dar mai ales in dreapta. Din cate mă pricep la politica, niciodată nu este bine sa distrugi oponentul, pentru ca niciodată nu știi când dai mana cu el. Istoria o spune nu eu.
  Pana acum nu am văzut nici-un proiect concret pe care-l aveți in vedere in următorul cincinal. Aștept, mai sunt 15 zile. Va rog sa le enumerați, in ordinea priorităților pentru județul Buzău, cu termene clare, si cu adresa dvs de email prin care sa va transmit mulțumirile si satisfacțiile mele după fiecare termen trecut si obiectiv îndeplinit cu succes. Îmi este greu sa va caut la biroul dvs pentru audiente. Va aștept si eu va voi oferi votul cu drag daca mă veți convinge! Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.