Într-o postare pe contul său de facebook, președintele Camerei Deputaților, lider al PSD Buzău, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD și-a atins obiectivul în această etapă a primului tur de scrutin al prezidențialelor,.

”PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale.
Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie!
De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare!
PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a scris liderul social democrat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.