Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că în zonele cu primari şi preşedinţi de consilii judeţene social-democraţi s-au alocat de urgenţă bani şi s-au cumpărat aparate de testare PCR, teste şi echipamente de protecţie, au fost dezinfectate localităţile şi s-au luat măsuri reale pentru populaţie, fără niciun sprijin de la Guvern.

Reacţia acestuia vine după ce liberalul Florin Roman a declarat că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

„Roman – eşti un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minţi ca un neruşinat pentru a acoperi incompetenţa Guvernului tău şi a baronilor voştri din judeţe! În Suceava, Timiş, Arad, Braşov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecţie necontrolate unde mor oameni şi tu dai vina tot pe PSD?! Nu ţi-e ruşine?! Mor oameni (…) pentru că PNL este incompetent şi nu face nimic! Uită-te în Maramureş, Bistriţa, Galaţi, Bucureşti, Iaşi, Buzău, Dolj, Neamţ sau multe alte judeţe să vezi ce au făcut primarii noştri şi preşedinţii de CJ! Au alocat de urgenţă bani şi au cumpărat aparate de testare PCR, dar şi teste şi echipamente de protecţie. Au dezinfectat localităţile şi au luat măsuri reale în sprijinul populaţiei. Totul, fără niciun sprijin de la Guvernul de incompetenţi! Voi doar le-aţi pus beţe-n roate, pentru că atât puteţi! În schimb, sunteţi primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceţi pe oameni în carantină. Fiţi siguri că pentru toate furturile de acum veţi răspunde”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că social-democraţii „nu s-au testat, pe şest, ca baronul Flutur”, ci „au muncit zi şi noapte pentru sănătatea oamenilor”, motiv pentru care „nu sunt focare în judeţele lor”.

„Tu minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu testează. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că nu cumpăraţi aparate de testat. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecţie. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi raportările false! (…) Lăsaţi politica şi faceţi odată ceva pentru oameni! Testaţi-i şi reporniţi economia”, a transmis Ciolacu.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a susţinut miercuri că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

„Nu sunt în stare să rezolve problemele în judeţele roşii, dar vin şi spun că au soluţii la nivel naţional. În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD, consiliile judeţene sau primăriile municipii reşedinţă de judeţ nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ şi primăria nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de testare. Situaţia se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamţ, Gorj sau Olt, unde consiliile judeţene conduse de pesedişti nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare”, a spus Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.