Președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a taxat în termeni duri decizia lui Florin Cîțu de a renunța la mandatul său de premier nominalizat.

Un guvern condus de Florin Cîțu ar fi fost un lucru rău pentru România! Am spus asta de la început. Dezastrului economic, produs de acesta din funcția de ministru de Finanțe, i-ar fi urmat un dezastru în sănătate.

Retragerea lui Cîțu este, însă, un gest de un cinism grosolan. PNL a demonstrat că este mai importantă reglarea de conturi în partid decât siguranța și sănătatea românilor. Și, dacă se poate ceva mai grav decât atât, este că până și acum PNL continuă să vorbească doar de alegeri și funcții.

Repet, românii au nevoie de o persoană capabilă să inspire în primul rând încredere și care să gestioneze corect situația în care ne aflăm. PSD este pregătit să facă audieri cât mai rapide (inclusiv sâmbătă și duminică) pentru a avea un guvern funcțional.”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.