Minciunile de campanie ale candidatului PNL la Primărie Ovidiu Anghel legate de trecutul său nu se opresc la ascunderea adevărului legat de condamnarea sa la închisoare cu executare pentru accidentul mortal de circulație, spune președintele PSD Buzău Marcel Ciolacu

„În 2005, deși avea probleme cu  legea, a fost numit director la Poșta Română, filiala Buzău. Încă o dată, Ovidiu Anghel a mințit atunci când a candidat la Senat în 2008 pentru că a <uitat> să treacă în CV că avea cazier. Neconcordanțe sunt și în declarațiile de avere ale lui Ovidiu Anghel: declarația făcută în 2009 (când ocupa funcția de subprefect) față de declarația din 2008 avea o <mică> diferență de 2 miliarde de lei vechi. Suma omisă se pare că a avut ca destinație plata unui împrumut la o bancă. Tertipurile financiare ale lui Ovidiu Anghel par să nu se mai termine: și-a trădat partenerul de afaceri, Gheorghe Vlase, făcând fals și uz de fals în înscrisuri oficiale (cazul locației de pe Insulița din Crâng). Ovidiu Anghel a vrut să-și păcălească partenerul pentru a intra în posesia afacerii ca unic administrator. A fost dovedit că a înșelat, a pierdut procesul (dosar 13041/2001) și a fost obligat la plata de daune. Toate aceste date lipsesc din istoricul candidatului PNL la Primăria Buzău. Sunt convins că devalizările și minciunile candidatului la Primăria Buzău nu se opresc aici, de aceea nu trebuie votat de buzoieni”, a transmis Marcel Ciolacu, prin intermediul unui comunicat de presă.

După apariția ultimeor dezvăluiri legate de accident, Ovidiu Anghel nu a negat că a fost condamnat, răspunzând acuzațiilor lui Marcel Ciolacu prin amenințări, susținând că va face cercetări în privința activității lui Ciolacu din perioada în care era șef la „Urbis” și viceprimar al Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.