Deputatul Marian Ghiveciu l-a acuzat vineri pe prefectul Paul Beganu de implicare in lupta politica de la Cernatesti. Mai precis, Ghiveciu a relatat cazul unui consilier PSD din comuna Cernatesti care ar fi fost amenintat de mai multe persoane printre care si prefectul judetului Buzau, Paul Beganu sa se implice in campania electorala in favoarea candidatului PDL.

“Ma asteptam ca directorii de la deconcentrate sa umble cu amenintari insa vreau sa va spun cazul unui om pentru care o sa ma bat zi si noapte cu cei de la PDL pana cand instauram linistea. Noi avem la Cernatesti un consilier PSD care este padurar. A fost chemat de seful de la Regia Autonoma a Padurilor si a fost amenintat ca va fi trimis la Baia Mare, a fost chemat de prefectul Paul Beganu si la fel a fost amenintat. Nu cred ca este posibil in societatea asta sa ne temem mai rau ca pe timpul lui Ceausescu. Eu stiu ca atunci cand conduci o unitate poti sa discuti cu angajatii tai sa te sprijine dar nu poti cere unui consilier PSD sa faca parte din echipa de campanie a PDL pentru ca se afla intr-o situatie foarte delicata si partidul al carui consilier este ii retrage sprijinul politic. Daca era un simpatizant oarecare sigur ca nu era nici o problema” a afirmat deputatul Marian Ghiveciu

Contactat in legatura cu afirmatiile deputatului social-democrat, prefectul Paul Beganu a negat categoric implicare a sa in astfel de actiuni si a declarat ca nu este pentru prima data cand Ghiveciu face astfel de afirmatii:

“Nici nu stiu daca il cunosc bine pe acest consilier, din toti subordonatii pe care ii aveam cand eram la Directia Silvica, peste 700, chiar nu imi amintesc. Nu am vorbit cu acest om de 6-7 ani daca nu mai bine. Domnul Ghiveciu abereaza, viseaza nu stiu de unde le scoate ca a mai scos o asemenea chestiune si cand a fost cazul la Rusetu. Eu nu m-am implicat in asa ceva si habar nu am despre ce vorbeste. ” a incheiat prefectul Paul Beganu .

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Marian-GHIVECIU1.mp3|titles=Marian GHIVECIU] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Paul-BEGANU.mp3|titles=Paul BEGANU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.