Medicul Adnan Al Aloul, alături de soția sa, Luminița Al Aloul

Doctorul de origine palestiniană Adnan Al Aloul, chirurg în cadrul Spitalului Municipal Rm. Sărat, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, după ce soția sa, medic stomatolog, a fost infectată cu coronavirus.

Chirurgul, aflat în izolare la domiciliu, vorbește despre primele clipe de boală prin care a trecut soția sa și le mulțumește colegilor săi de la Spitalul Municipal Rm. Sărat, unitate suport de Covid. 

COVID ul din păcate a trecut și pe la noi, după ce soția mea a trăit zile negre, zile care nu putea să se țină pe picioare, moloșeală cruntă, dureri musculare, acum sunt în măsura să scriu câteva cuvinte și să le mulțumesc mult colegelor și colegilor mei: medici, asistente și infirmiere, care ați îngrijit-o pe soția mea și multumesc mult omului minunat dna. Dr. Negoiaș care a avut grija de ea pe perioada internării tot timpul și încă mai are.Sunteți oameni minunați de care știam! Sunt mândru de voi, sunt mândru că fac parte din personalul de la Spitalul Municipal Râmnicu Sarat!

Te iubim și să te întorci acasă sănătoasă!” , a scris doctorul. Chirurgul Adnan Al Aloul profesează la unitatea sanitară din Râmnicu Sărat din anul 2018, până acum fiind unul dintre cadrele medicale care au tratat pacienți cu coronavirus în spitalul suport. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.