646x404Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie 192 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău vă invită duminică, 23 martie a.c., în parcul CRÂNG din municipiul Buzău (la Obelisc), începând cu ora 16.00, la un eveniment organizat în aer liber, dedicat exclusiv publicului, ce se va concretiza în prezentarea tehnicii de care poliţiştii dispun în executarea misiunilor.

Cetăţenilor care se vor afla duminică în Parcul CRÂNG le vor fi prezentate cel mai nou laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Poliţia Rutieră va aduce în parc şi echipaje angrenate zi de zi în activităţile de supraveghere şi control al traficului, inclusiv două motociclete, iar de la această prezentare nu vor lipsi echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine de urmă, care îi vor încânta pe cei mici.

Pe toată perioada manifestării, poliţiştii Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate vor distribui pliante cu materiale de prevenire şi vor informa cetăţenii cu privire la campaniile desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii.

Copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.