Condiţii occidentale, aparatură de ultimă generaţie, săli de operaţie spaţioase – sunt condiţiile în care buzoiencele vor naşte în viitorul apropiat. De Ziua copilului, preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu a inaugurat o investiţie uriaşă în sănătatea buzoiană. Cele aproape 80 de milioane de lei cât a costat construcţia , finisarea şi dotarea noii maternităţi, sunt investite după cum spune preşedintele CJ în viitorul judeţului, în generaţia care va prelua la un moment dat frâiele Buzăului.

Victor Mocanu a subliniat că noua instituţie de sănătate va oferi şi personalului medical posibilitatea să lucreze în condiţii excepţionale aşa cum nu s-a întâmplat până acum din cauza clădirii vechi şi neprimitoare a fostei maternităţi. Maternitatea inaugurată astăzi este prima unitate spitalicească de stat construită după revoluţie în România.

Medicii şi asistentele care au lucrat în vechea Maternitate au fost curioşi să vadă noul loc de muncă. Au fost impresionaţi de generozitatea spaţiului în care îşi vor dovedi competenţele şi au spus că vor face dovada priceperii profesionale aşa încât renumele instituţiei să ajungă peste graniţele judeţului şi de ce nu chiar ale ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.