Absolvenții de medicină care au promovat examentul de rezidențiat, în domeniul medicină sunt așteptați mâine la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru a fi repartizați pe posturi.

Pentru acest domeniu s-au înscris la concurs 22 de candidați dintre care 20 au promovat și vor fi repartizați pe posturi.

Pentru aceștia, spitalele din județul Buzău au scos la concurs 30 de posturi de medici rezidenţi. Cele mai multe posturi de rezidenţi le are Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău care au nevoie de 13 doctori. Şi Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de ­Siguranţă Săpoca are scoase la concurs 12 posturi. Încă trei sînt disponibile la Spitalul Orăşenesc Nehoiu şi două la Spitalul de Boli Cronice Smeeni.  

Candidații se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate, iar cei care nu pot fi prezenți pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate și cu actul notarial de împuternicire. Candidații sau împuterniciții acestora care nu sunt prezenți în data, ora și locul fixate pentru alegerea postului în specialitate și a centrului de pregătire, pierd drepturile conferite de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.