Dupa sinuciderea sotiei si moartea copilului medicul irakian Al-Azzawi Ala-Aldin si-a dat demisia de la Spitalul Judetean Buzau.

„A motivat ca isi da demisia pentru ca nu mai poate lucra aici. A ramas marcat de tragedia petrecuta si nu mai doreste sa ramana legat de Buzau. O sa mearga la Bucuresti, acolo unde are toata familia si unde o sa inceapa o alta cariera la un spital de acolo” a declarat managerul Spitalului Judetean, Dorel Nicolescu.

Sotia medicului Al-Azzawi Ala-Aldin si copilul celor doi, un băietel de 11 luni, au fost gasiti morti in casa in care locuiau cu chirie. Femeia a fost descoperită spanzurata, in cazul ei nefiind nici un dubiu asupra modului in care a sfarsit, în timp ce copilul a fost gasit fara suflare, in aceeasi incapere.

Cei doi se casatorisera in 2007 in Siria, acolo unde s-au și cunoscut, iar un an mai tarziu, tanara a venit in Romania. La randul sau, medicul Al-Azzawi Ala-Aldin se afla in Romania din 1992 iar din octombrie 2003, profeseaza pe sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.