Membrii USL Buzău se organizează pentru protestele de mâine din Capitală. Dacă din partea Partidului Naţional Liberal se aşteaptă aproximativ 500 de persoane, Partidul Conservator mizează pe 200 de persoane, în timp ce PSD-ul aşteaptă o decizie de la Centru în acest sens.

“Buzoienii arătat interesaţi să participle la mitingul şi marşul de protest de mâine. Foarte mulţi au sunat la partid sau pe mine personal şi şi-au manifestat intenţia de a participa la acţiunea de protest de mâine. Noi nu am închiriat mijloace de transport, autocare sau autobuze, cei care vor fi la miting vor veni cu maşinile personale. Nu ştiu câţi vor fi , nu am făcut calcule . Estimez că vor fi cel puţin 500 din partea PNL Buzău”, a declarat senatorul Cristi Bâgiu , vicepreşedintele PNL Buzău.

Şi membrii PC Buzău vor fi prezenţi la Bucureşti la acţiunile de protest. Preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Vlase spune că deja s-au închiriat 3 autocare şi 2 microbuze care vor transporta circa 200 de participanţi către Arcul de Triumf care este punctul de întâlnire al protestatarilor. Mulţi membri de partid vor pleca spune Vlase din comunele din judeţ cu maşini personale.

De cealaltă parte, liderii organizaţiei de tineret a PSD Buzău spun că până acum nu au primit de la secretariatul partidului nicio înştiinţare privind participarea la acţiunile de protest organizate de USL în capitală, deşi Victor Ponta a declarat că PSD se va alătura protestelor. „Sigur că suntem împreună, chiar dacă eu am nişte reţineri şi nişte întrebări pe care le-am discutat cu colegii mei. Nu-mi las colegii indiferent ce se întâmplă. Nici ei nu m-au lăsat pe mine, nici eu pe ei. Mergem împreună până la capăt”, a declarat Victor Ponta

Potrivit unui comunicat al PNL, traseul este următorul: punct de plecare Parcul Herăstrău (intrarea din faţa Arcului de Triumf) – ora 15:30 – Piaţa Victoriei (via Şos. Kiseleff) – ora 16:15 – Piaţa Romană (via Bd. Lascăr Catargiu) – ora 17:00 – Universitate (via Bd. Gheorghe Magheru) – ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.