Parlamentarul Vlad Pufu anunță inițierea Clubul Oamenilor de Afaceri din Buzău, destinat micilor antreprenori, ca formă liberă și neafiliată politic, ce-și dorește să-i reunească pe antreprenorii care au nevoia unei informații de business sosită la timp.”

Vlad Pufu, președinte organizația municipală PNL Buzău:

De unde ideea

Pentru că am simțit, ca fost antreprenor, că apartenența la o organizație mi-a lipsit de multe ori, pentru că schimbul de idei și experiențe povestite de oameni mai iscusiți ca mine în ale business-ului mi-au fost de folos, astfel încât să nu iau decizii greșite. Sunt sigur că, la fel ca mine, există mulți alții.

De ce COAB?

Pentru că este nevoie de un spațiu agreabil, prietenos, fără formalizări, unde să regăsești informație de business la prima mână, noi oportunități, unde să schimbi idei și să asculți experiențele altora. Într-un cuvânt să te întâlnești în fiecare seară, o dată pe săptămână, pe lună sau când consideri, cu oameni care au aceleași preocupări.

Ce trebuie să știi despre COAB?

Aici ar trebui să se regăsească toți antreprenorii care vor să invite pentru dialog, într-un cadru organizat, oameni din administrație și autorități care decid politicile publice din domeniu sau vor să-și găsească parteneri doritori de investiții în Buzău. Mai pe scurt, COAB e o formă de socializare specializată și agreabilă în același timp.

IMPORTANT! COAB nu are restricții, nu este doar pentru unii! Toți antreprenorii mici și mijlocii din Buzău se pot alătura. Vor lua contact unii cu alții, vor dezbate pe idei sau soluții și vor primi poate o mână de ajutor.

Ce poți găsi la COAB?

În afara unor antreprenori la fel ca tine, poți găsi oportunități de consultanță, de informație de business, noutăți legislative și tot ce te poate ajuta pentru a-ți dezvolta afacerea, de la schimburi de idei la întâlniri cu parteneri interesați de investiții în Buzău.

Vor fi experiențe de business povestite de oameni de afaceri cunoscuți din România, întâlniri cu parteneri care caută să investească în Buzău, consultanți care să ajute.

Ce vor avea în comun membrii COAB?

Forța dată de apartenența la un grup puternic și influent în climatul atât de impredictibil din România.

Ce trebuie să faci?

Momentan îți dau ideea acestui grup, pe care apoi îl veți dezvolta împreună. Voi veți fi cei care decid operaționalizarea. Iar eu, împreună cu colegii mei parlamentari, ne vom dedica activitatea pentru a ajuta Clubul pentru ca împreună să #dezvoltamBuzaul.

Ca să te alături acestui proiect, sună la 0723.331.777 și lasă datele de contact. Te voi contacta personal pentru detalii!

„Vă aștept cu idei și propuneri în interesul tuturor!” , a anunțat senatorul PNL de Buzău, Vlad Pufu, după o conferință de presă, susținută astăzi, alături de deputatul Gabriel Avrămescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.