gorghiu si blaga
”Cine nu înțelege că nu mai există fostul PNL sau fostul PDL mai bine să plece”. Declarația tranșată îi aparține copreședintelui PNL, Alina Gorghiu, și a fost făcută sâmbătă la întîlnirea cu membrii PNL de la Râmnicu Sărat.
”În fiecare judet prin care merg cu Vasile Blaga un singur lucru transmitem tututor colegilor: nu mai există nici fostul PDL, nici fostul PNL și cine nu pricepe acest lucru mai bine pleacă. Sunt cât se poate de categorică în această remarcă. Adversarul nostru nu e în interiorul partidului. Adversarul nostru este PSD, asta trebuie să priceapă toată lumea. Trebuie să înțelegem că alegerile nu se cîștigă cu dispute interne, alegerile sunt o provocare mult prea mare care trebuie să depășească interesele unor lideri județeni, ale unei organizații municipale, alegerile înseamnă o miză care duce la modernizarea României, înseamnă o miză peste orgolii personale si peste mize mărunte. Dacă nu le pricepem acum, mâine va fi prea târziu. Deja îmi e teamă că în acest moment suntem în înterziere”, a spus liderul liberal.
La rândul său, vorbind pe același subiect, copreședintele Vasile Blaga le-a transmis liberalilor râmniceni că cei care nu înțeleg că în acest moment e un singur partid PNL, și nu două „mai bine își găsesc altă cale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.