Fotografia postată la mesajul transmis pe pagina sa de facebook

UPDATE

Între timp, aflăm că tânăra se afla pentru a doua oară la spital. După prima prezentare, în data de 20 octombrie, femeia a revenit la domiciliu, cu tratament specific, însă starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. 

D.S.P. Buzău, despre cazul tinerei: 

Pacienta, în vârstă de 33 ani, din Buzău, se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV2 în 20.10.2021, după care a revenit în domiciliu cu Rp. Starea de sănătate continuă să se agraveze iar în 28.10.2021 revine la spital în stare gravă, fiind internată în secția ATI. Evolutia clinică este nefavorabilă, astfel că, în 31.10.2021, survine decesul. Comorbidități: fără comorbidități cunoscute.

  • Știre inițială

Încă o tragedie cauzată de infectarea cu COVID șochează, la Buzău. O tânără din oraș, care urma să împlinească 34 de ani pe 14 noiembrie, a decedat ieri, pe patul de spital, unde fusese internată după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. 

Înainte cu trei zile înainte să piardă lupta cu boala (27 octombrie, ora 22:46), femeia, Cristina S., a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook, în timp ce se afla pe patul de spital.

Nu mai stați acasă nici o secundă, prețuiți-vă viața, mergeți și vaccinați-vă. Nu vă mai luați după oameni care sunt contra vaccinului…

Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea.

Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui…

Fiți responsabili, vaccinați-vă… Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul Maici Domnului și Domnului nostru voi trece și peste această cruce grea…„. 

Femeia avea un băiețel de doi ani. Cazul cutremurător al tinerei din Buzău este încă un semnal de alarmă, în contextul evoluției noului coronavirus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.