Extrem de afectat de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale şi cuprins de regretul că se afla departe de familia aflată la necaz, Florentin Lemnaru, bărbatul care și-a pierdut soția care a murit intoxicată cu dioxid de carbon, şi-a strigat durerea din suflet printr-un mesaj postat pe Facebook.

”Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea”, a scris bărbatul care în urmă cu doar trei săptămâni îşi ducea iubita la altar.

La mai puţin de o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, Laura Lemnaru, în vârstă de 26 de ani, a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar fetiţa ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soţul tinerei, plecat după nuntă în Franţa, la muncă. Acesta a revenit acasă, doar pentru a-şi înmormânta iubita, copleşit de durere. ”Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumenezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te voi uita niciodată!”, a scris Florentin pe contul personal de Facebook.

Florentin Lemnaru se afla la muncă, în Franţa, când soţia lui murea la mii de kilometri distanţă, în comuna Smeeni. După ce a văzut că Laura nu-i răspunde la telefon toată dimineaţa, iar pe camerele de supraveghere nu-i nicio mişcare, bărbatul şi-a îndemnat nişte vecini să spargă uşa pentru a vedea ce se întâmplă cu familia lui. Temerile lui Florentin au fost confirmate câteva clipe mai târziu. Soţia lui, Laura, era întinsă în pat, fără suflare, iar fetiţa încă mişca. Victimele au fost scoase din încăperea inundată de fum şi aduse în curte. Laura va fi înmormântată, miercuri, în localitatea Pogoanele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.