„DOAMNELOR ȘI DOMNILOR PROFESORI,
STIMAȚI PĂRINȚI,
DRAGI ELEVI,

Îmi revine onoarea de a vă saluta din partea Guvernului României în această zi cu o semnificație aparte. Pentru unii este însoțită de emoția primei zile de școală, pentru alții este începutul unui nou an școlar, însă nu un an școlar obișnuit, va fi unul mai greu. Pandemia de Coronavirus ne pune în situația de a desfășura cursurile într-o manieră diferită și ne-am fi dorit ca astăzi în fiecare școală din județ să fie prezenți toți elevii. Dar trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, iar noi ca autorități avem obligația de a asigura un ambient plăcut la școală în aceste condiții speciale și să oferim siguranță copiilor noștri în unitatea de învățământ.

Apreciez eforturile depuse zilnic și vreau să felicit cadrele didactice pentru dedicarea și implicarea cu care își fac meseria. Aveți o meserie nobilă, de formare a noilor generații și știu că rezultatele elevilor noștri depind în cea mai mare măsură de dumneavostră. Avem permanent nevoie de cadre didactice pregătite și cu vocație care să facă actualul sistem de învățământ unul de calitate și performant.

Pentru a avea rezultatele pe care le dorim cu toții la școală este nevoie și de implicarea părinților. Prezența dumneavostră este absolut necesară pentru derularea unui proces educațional care să răspundă nevoilor copiilor dumneavostră. De asemenea, trebuie să îi sprijiniți și să îi îndemnați să apecieze valorile și educația.

Dragi elevi, vă așteaptă un an școlar plin de provocări, dar studiul trebuie să rămână o prioritate pentru voi. În școală vă croiți drumul în viață și, la un moment dat, vine o vreme când trebuie să puneți în practică tot ce ați studiat și să vă folosiți abilitățile pe care le-ați dezvoltat. Îndemnul meu este să citiți, să nu ocoliți bibliotecile pentru că numai așa veți dobândi cunoștințele necesare reușitei în viață. Vă doresc să umpleți paginile cataloagelor cu rezultate de care voi, profesorii și părinții voștri să fiți mândri!

Eu vă doresc tuturor să aveți parte de un an cât mai bun, fructuos și nu în ultimul rând să fiți sănătoși! Mult succes!” , a scris prefectul Leonard Dimian, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.