Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, câştigător al unui nou mandat la Palatul Comunal, a adresat buzoienilor un mesaj prin care le-a mulţumit pentru încrederea acordată. Iată conţinutul întregului mesaj:

Stimaţi buzoieni,

Incep prin a vă mulţumi pentru că la alegerile locale din 10 iunie 2012 aţi mers la vot. In faţa urnelor aţi decis să îmi acordaţi încrederea pentru un nou mandat de primar, ceea ce mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp să duc la bun sfârşit toate proiectele cu care m-am angajat în faţa dumneavoastră. Sunt primarul municipiului Buzău de 16 ani şi tot ceea ce am făcut pentru oraş, am făcut alături de dumneavoastră.

Am reuşit să facem foarte multe din lucrurile pe care ni le-am propus, dar au rămas şi lucruri pe care va trebui să le finalizăm în anii care urmează.

As aminti aici de reabilitarea integrală a tuturor străzilor şi trotuarelor în cadrul proiectului BERD, contractul de consultanţă pentru 132 de străzi fiind deja semnat, locuinţe pentru tinerii cu venituri medii prin demararea lucrărilor la Cartierul Nordului şi locuinţe pentru tinerii cu venituri mici pe terenurile preluate deja de la Ministerul Apărării Naţionale, asfaltarea străzilor şi a trotuarelor din cartierul Mihai Viteazu, reabilitarea centrului istoric şi a străzii Cuza Vodă, luarea câinilor fără stăpân de pe străzile oraşului conform proiectului adoptat de Consiliul Local  Municipal, parcare supraetajată în zona centrală a oraşului în parteneriat public-privat, Vila Albatros şi complexul Marghiloman – viitor centru cultural şi universitar, proiect aflat în stadiul de execuţie al lucrărilor.

Sunt numai câteva dintre proiectele începute şi în curs de finalizare, pe termen scurt. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit posibilitatea de a finaliza aceste proiecte şi de a aduce oraşul nostru, pe care cu toţii îl iubim, la standardele unui oraş european.

Cu prietenie,
dr. ing Constantin Boşcodeală
Primarul municipiului Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.