Miercuri, temperatura continuă să crească astfel că la amiază, trece de 30 de grade în aproape toată ţara iar în zona de câmpie a Olteniei şi Munteniei local ajunge la 35-36 de grade şi ca urmare disconfortul termic va fi în creştere. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza şi seara, local în zona montană şi pe spaţii restrânse în restul ţării. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

În Capitală, temperatura şi deasemenea disconfortul termic vor fi în creştere. Dimineata, 17-19 grade si la amiaza, 33-34 de grade.

Joi vremea se schimba semnificativ în vest, centru şi nord. Se răceşte, vor fi maxime de 19…20 de grade, izolat, în regiunile vestice. În acelasi timp, vremea va fi instabilă, cu ploi pe arii relativ extinse, mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrinse, în special în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În sud si sud-est, va fi tot cald, chiar mai cald decât miercuri, cu maxime ce ajung la 36-37 de grade în sudul şi estul Munteniei la Giurgiu şi Călăraşi şi în partea continentala a Dobrogei, iar fenomenele de instabilitate vor ajunge aici către seară.

În Bucureşti, în jur de 20 de grade dimineaţa şi 34-35 de grade la amiază. Spre seară, instabilitatea atmosferică se va accentua şi vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.