Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, astăzi, o mini-bursă a locurilor de muncă, la cererea unui angajator polonez. Firma își va muta producţia din Polonia, unde funcţionează în prezent şi își va reloca fabrica la Buzău, pe Şoseaua Săptarului. Deja în zonă au fost închiriate câteva hale în care se va desfășura producția. Potrivit directorului AJOFM Buzău, Ionel Tociu, angajatorul polonez a testat piața buzoiană încă de anul trecut, iar după ce a efectuat un studiu complex privind piața forței de muncă, facilitățile de care ar putea beneficia în momentul în care își mută producția în orașul nostru, a contactat conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a face toate demersurile în a organiza această mini-bursă prin care ar urma să fie angajați într-o primă etapă 10 persoane.

Potrivit directorului AJOFM Buzău, firma poloneză este specializată în producția de cablaje și electronică auto, iar cei 10 buzoieni, ce vor constitui nucleul fabricii, vor urma cursuri de specializare în Polonia, pentru ca la rândul lor să califice viitorii angajați ce vor fi recrutați în cadrul unei viitoare burse de muncă. Ulterior, fabrica va mai face recrutări de personal, urmând să fie create aproape o sută de locuri de muncă.

Persoanele interesate pot participa la acest eveniment începând cu ora 9.30, la Centrul de Formare Profesională pe Păcii a AJOFM, nr. 29.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.