Polițiștii buzoieni au demonstrat încă o dată că sunt neiertători când vine vorba de încălcarea legislației rutiere. Ultima victimă este chiar ministrul Comunicațiilor, Valerian Vreme, care a fost surprins de radar, la sfârșitul săptămânii trecute, circulând cu 144 km/h pe E85, în afara localității Racovițeni.

Ministrul Vreme se poate considera însă norocos, pentru că la 150 de km/h în afara localității ar fi rămas pieton pentru o perioadă de 3 luni. Așa s-a ales doar cu 600 de lei amendă și 6 puncte penalizare.

Nu doar ministrul Valerian Vreme poate spune că a avut ghinion. În Buzău au rămas pietoni ori au fost sancţionaţi ‎de poliţişti pentru depăşirea vitezei legale atât oameni politici cât şi cunoscute vedete. Printre victimele oamenilor legii se numără preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, Ioana Băsescu, fata cea mare a preşedintelui dar și deputatul PDL Cezar Preda. Poliţiştii nu au închis ochii nici în cazul vedetelor din showbiz. Este vorba despre Luminiţa Anghel, Pepe, Andreea Mantea, Daniel Iordachioaie sau manelistul Nicolae Guţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.