Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a participat week-endul trecut la sărbătorile comunelor Berca şi Brăeşti. Ministrul a răspuns, în acest fel, invitaţiei venită din partea Consiliului Judeţean prin Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

Mii de buzoieni au participat în week-endul ce doar s-a încheiat la sărbătorile din comuna Berca şi Brăeşti, “Pe plaiul Şoimului”, ajunsă la a XIII-a ediţie şi ”În Poiana din Lăstari”, aflată la prima ediţie.

Participanţii, printre care şi Ministrul Culturii, Daniel Barbu au urmărit cu interes spectacolele oferite de Ansamblul Plaiurile Mioriţei al Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău dar şi de recitalurile invitaţilor speciali.

Însoţit de Preşedintele Cosiliului Judeţean, Cristi Bâgiu, şi de Vicepreşedintele Cristi Romanescu, ministrul Daniel Barbu a vizionat spectacolele şi s-a arătat încântat de felul în care buzoienii ştiu să îşi promoveze tradiţiile. De asemenea, ministrul a admirat expoziţia de ţesături din păr de capră a Ameliei Papazisu şi a copiilor de la Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.