Ministrul Educației, Liviu Pop este prezent la Buzău. Acesta participa la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor, care se desfasoara zilele acestea la Buzău. ”Plecând de la propunerile voastre, trebuie să vedem dacă mai folosim telefonul în timpul orei, dacă facem de serviciu pe școală, dacă asigurăm suparvegherea video la școli, modiifcarea programului școlă după școală și dorința mea e ca minim 30 de minute să fie activitate sportivă. Sunt lucruri pe care vreau să le discutăm, iar împreună să luăm cele mai bune decizii”, a spus ministrul Liviu Pop în fața elevilor.

La deschiderea Adunării generale a Consiliului Național al Elevilor a fost prezentă și Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației în mai multe rânduri. ”Cred că trebuie făcută o analiză temeinică la școlile care produc rezultate slabe, ce au consecințe negative pentru tineri. Sunt sute de mii absolvenți care nu au promovat bacalaureatul și au fost abandonați de societate”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Pentru organizarea acestui eveniment important la Buzău, un aport important l-a avut și Consiliul Județean Buzău. ”Alaturi de doamna senator Ecaterina Andronescu, domnii miniștri Liviu Pop și Gabriel Petrea, doamna senator Liliana Sbîrnea, domnii deputati Danut Pale si Sebastian Radu si reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, am participat la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor.
Sunt convins că și cei care au fost aleși astăzi vor avea rezultate foarte bune si ne vor face mandri si increzatori ca viitorul Romaniei este in mainile unor profesionisti, copiii ambitiosi de astazi. Consiliul Judetean Buzau va fi in continuare un partener de incredere al Consiliul Județean al Elevilor!”, a spus Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.