Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este așteptat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, unde, în această dimineață, a fost declanșat un protest al mai multor salariați.

Mai mulți angajați sunt nemulțumiți de noua conducere impusă în urmă cu aproape o lună. Cristina Păun este contestată vehement de sindicatul Sanitas Săpoca, dar și Comitetul Director, medici, personalul TESA, amenință cu demisia în bloc, spun surse din conducerea sindicatului unității medicale. Protestul este fără întreruperea lucrului. Mai mulți salariați au ieșit în curtea unității.

Cu ocazia protestului, cei nemulțumiți au reiterat un memoriu pe care l-au transmis ministrului Sănătății. Îl puteți citi mai jos:

O serie de memorii au mai fost trimise la ministerul Sănătății, reclamându-se un comprtament dictatorial, care ar afecta buna desfășurare a activității din unitatea sanitară.

În data de 4 mai, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat o scurtă vizită la Spitalul Săpoca, însă decizia sa a fost de păstrare în funcție a actualului manager.

Vom reveni!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.