UPDATE

,,Minora a fost găsită, din primele discuții purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.” – Biroul de Presă al IPJ

O minoră, în vârstă de 15 ani, din Buzău, este căutată de Poliție la nivel național, după ce a fost dată dispărută. De adolescentă nu se mai știe nimic de câteva zile, potrivit primelor informații culese de polițiștii buzoieni.

Aseară, 14 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Buzău, cu privire la faptul că minora LUPȘĂ NATALIA SANDA, în vârstă de 14 ani, nu a revenit la imobilul în care locuia, ultima dată fiind văzută în data de 10 februarie a.c.,în jurul orei 20.00, în municipiul Buzău, de către fratele vitreg al minorei.

Semnalmente: 175-180 cm înălțime, constituție corpolent, față ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr șaten închis, lung și ondulat către vârfuri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni sport de culoare negru, bluză crem și geaca argintie scurtă. Nu avea asupra sa telefon mobil.

Pentru LUPȘĂ NATALIA SANDA a fost solicitată căutarea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!, transmite Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.