O crimă îngrozitoare înfăptuită acum mai bine de o săptămână a ieșit la iveală ieri, după ce ucigașul nu a mai suportat mirosul cadavrului intrat în putrefacție și și-a mărturisit fapta. Autorul este un bărbat de 45 de ani, care și-a ucis fratele cu sânge rece, după care i-a ascuns cadavrul.

Abominabilul caz de fratricid s-a consumat chiar în primele zile ale anului, în satul Arcanu din comuna buzoiană Scutelnici. Autorul omorului este Florin Popa, un bărbat necăsătorit și fără ocupație, care își petrecuse viața mai mult în pușcărie. El locuia alături de fratele său, Dragoș Popa, în casa părintească din satul Arcanu.

Cei doi locuiau singuri și nu aveau nicio ocupație. După moartea părinților, cei doi frați au s-au afundat tot mai mult în prăpastia pierzării: beau fără măsură, se luau la bătaie și intrau des la închisoare.

Localnicii din Arcanu nu îndrăzneau să intre în gospodăria lor, având în vedere reputația celor doi. Așa se face că desele bătăi și scandaluri treceau aproape neobservate în micuța comunitate din Bărăgan. Asta până într-o zi.

Ieri, Florin Popa a sunat la poliție pentru a face o mărturisire zguduitoare. Bărbatul a apelat numărul de urgență 112 și a spus sec: „Mi-am omorât fratele.”.

Criminaliștii au ajuns imediat la fața locului și au descoperit cadavrul lui Dragoș Popa aflat într-o stare avansat de putrefacție. Ucigașul i-ar fi curmat viața fratelui său prin înjunghiere, după care i-a așezat cadavrul pe un pat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mirosul insuportabil l-a determinat însă pe criminal să își mărturisească fapta. El a fost ridicat ieri de polițiști și dus în arestul IPJ Buzău, pe numele său urmând a fi emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.