familie regala 1

Membrii familiei regale au poposit luni, de Ziua Națională a României, în Gara Buzău, într-o vizită simbol cu trenul regal ce a pornit pe 1 decembrie de la Sinaia și se va termina la orele serii la București.
Dacă în gara din Sinaia, Altețele sale au fost primite doar de circa 200 de persoane, la Buzău, situația a stat cu totul altfel. Circa o mie de buzoieni s-au înghesuit luni la prânz în gara din municipiul reședință de județ pentru a-i vedea cu proprii ochi pe principesa Margareta, pe principele Radu şi pe principele Nicolae, alături de invitații lor.

familie regala2
Emoționați, buzoienii au făcut fotografii, au dăruit flori și cadouri Altețelor sale și au asistat la un moment unic, poate, în viața lor.
După câteva minute petrecute în Gara Buzău, unde au salutat lumea, fiind primiți tradițional cu pâine și sare, membrii familiei regale și-au continuat drumul. Ei au fost însoțiți până în Gara Buzău de primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală și de soția sa , de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu și soția sa, dar și de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.