act venetian2 

Agendă  încărcată în luna aprilie pentru împătimiții de teatru ai urbei. Chiar prima zi a lunii viitoare consemnează două piese găzduite de scena buzoiană. În prima parte a zilei , la orele 10, 11:30 și 13 , Teatrul Municipal Bacovia prezintă piesa pentru copii „Piatra din casă” , după piesa omonimă a lui Vasile Alecsandri. Spectacolul este prezentat publicului în versiunea artistică a Firuței Apetrei și îi include în distribuție pe Simona Nica, Dumitru Rusu sau Florina Găzdaru. Chiar dacă punerea în scenă este adresată în principal elevilor care-l studiază pe Alecsandri sunt invitați să guste din moravurile de altă dată ale Moldovei și  iubitorii artei dramatice mai în vîrstă.

De la ora 17:00 se va juca „Iubiri eminesciene” , piesă prezentată de Asociația Culturală Floranda.

 Agenda săptămînii viitoare consemnează și revenirea pe scena buzoiană a spectacolului „Pasărea Albastră” celebra creație a lui Maurice Maeterlinck , una din cele mai îndrăgite povești pentru copii.Reprezentația poartă semnătura regizorală a lui Decebal Marin iar din distribuție fac parte Ana Maria Pușcălău , Mihaela Brebinaru sau buzoianul din „După dealuri” , Ionuț Ghinea.

 Joi pe 4 Aprilie vine rîndul Teatrului George Ciprian să aducă în fața spectatorilor o producție proprie. „Act Venețian” de Camil Petrescu ,în regia lui George Motoi și scenografia Dariei Night  va încheia  programul săptămînii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here