Poster Amintiri 2 webAsa cum ne-am obisnuit, Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau, ne invita si in urmatoarele doua seri la film. Daca este joi, sau daca este vineri, inseamna ca este si film romanesc la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Si in aceasta saptamana buzoienii iubitori de filme sunt asteptati la doua proiectii semnate Cristian Mungiu.

In aceasta seara va rula prima parte a filmului “Amintiri din Epoca de Aur”, iar maine seara spectatorii vor putea urmari partea a doua a filmului.

Asa cum s-a intamplat si pana acum, accesul este gratuit, iar vizionarea incepe de la ora 21.00.

Amintiri din Epoca de Aur este un film colectiv, scris și produs de regizorului român Cristian Mungiu, constând dintr-o serie de 6 scurtmetraje, grupate în două părți care au fost lansate succesiv. Comedia prezintă legende urbane care circulau în perioada dictaturii comuniste din România.

Prima parte, intitulată Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăși, frumoasă e viața!, a avut premiera în cinematografe în ziua de 18 septembrie 2009, iar partea a doua, Amintiri din Epoca de Aur 2: Dragoste în timpul liber, în 21 octombrie 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here