catalin botezatu next top model 1Designerul Catalin Botezatu va veni la Buzau pentru a cauta viitorul top model. Preselectia va avea loc pe data de 11 mai si se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor, cu incepere de la ora 18.00.

La preselectie pot participa tinerele care au cetatenie romana sau moldoveana, dar si romancele cu domiciliul in strainatate. Participantele trebuie sa aiba peste 16 ani si cel putin 1,70 metri inaltime. Tinuta trebuie sa fie una lejera, iar fetele nu trebuie sa-si uite acasa cartea de identitate.

Marele premiu este un contract de modeling in valoare de 50.000 euro, acordat de MRA Models si alte premii surpriza. Castigatoarea trebuie sa fie pregatita sa inceapa o viata de top model, chiar de a doua zi dupa finala, cand viata ei va fi deja schimbata.

„Incercam sa le convingem pe acele tinere care au date fizice necesare, dar nu au incredere in ele, sa vina la preselectie, pentru ca nu au nimic de pierdut, ci doar de castigat. Nu este un lucru usor, pentru ca trebuie sa-si invinga in primul rand timiditatea caracteristica varstei, insa modelingul, ca si sportul de performanta trebuie inceput la o varsta frageda. Cautam acea fata care sa intruchipeze toate aceste calitati intr-un viitor top model“, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here