Suisuie-pe Paparude vine într-un concert eveniment la Club No Limit! Evenimentul este programat pentru sambata, ora 22.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Fondată la începutul anilor ‘90, trupa Şuie Paparude se numără printre pionierii muzicii electronice din România. Aflându-se într-o permanentă evoluţie, trupa a trecut de-a lungul timpului atât prin schimbări de componenţă, cât şi de sound, activând în formula actuală (Michi, Bean şi Dobrică) din 2009. Şuie Paparude a lansat anul trecut albumul „E suflet în aparat”, ce cuprinde 16 piese, inclusiv single-urile „Cea mai bună zi” şi „Soundcheck”.

Printre cele mai importante momente din existenţa trupei se numără concertul din deschiderea Depeche Mode din 2006 (pe baza unei selecţii riguroase a managementului trupei britanice) în faţa a peste 40.000 de spectatori. Tot în vara anului 2006, Şuie concertează la festivalul rock de la Periam în deschiderea trupei punk Exploited, apoi la Festivalul Peninsula -Târgu Mureş, în faţa a peste 1.000 de oameni în deschiderea lui Madox, Psure şi Klaus Heavyweight Hill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here