banicaDiseară, începând cu ora 19.00, Sala mare a Consiliului Judeţean Buzău găzduieşte un spectacol de un comic savuros. Comedia „Desculţ în parc” prezintă aventura unui cuplu proaspăt căsătorit, care se confruntă cu problemele vieţii cotidiene la care se adaugă şi prezenţa unor vecini foarte „drăguţi şi binevoitori”. Dragostea celor doi soţi se luptă să supravieţuiască într-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj, fără căldură, cu o gaură în luminator. Pe lângă excentricii vecini, o prezenţă care evident nu poate lipsi din viaţa unui cuplu proaspăt căsătorit este… mama soacră. Personalităţile distincte, creează o comedie superbă, în care, poate, mulţi dintre spectatori vor regăsi scene din viaţa propriului cuplu.
Personalităţile distincte, creează o comedie superbă, în care, poate, mulţi dintre spectatori vor regăsi scene din viaţa propriului cuplu.
Publicul buzoian îl va întâlni pe Ştefan Bănică Jr. atât în calitate de regizor, cât şi de interpret al rolului principal. Din distribuţie mai fac parte Răzvan Vasilescu, Diana Cavallioti, Ileana Cernat şi Şerban Georgevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here