zurliGașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România vine la Buzău cu cel mai nou spectacol, Vreau pupic de noapte buna! Prietenii din Gașcă vin să se întâlnească cu toți copiii și părinții dornici de distracție, pe 28 septembrie, ora 18.00, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.
Muzica este scrisă de Mirela Retegan şi compusă de Cornel Sorian, fostul lider al trupei Stigma şi fostul soţ al Mirelei. Cei doi au rămas în echipă ca părinţi ai Mayei şi producători muzicali pentru Zurli. Cornel este stabilit la Londra şi vine periodic în ţară pentru înregistrări. De-a lungul timpului, el a produs peste 50 de cântece pentru Zurli. Personajele Găştii Zurli sunt Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Fetiţa Zurli şi Mirela – prezentatoarea – personaje ale Companiei de Evenimente Zurli. Spectacolul de la Buzău, „Vreau Pupic de noapte bună“ este inclus în turneul naţional şi are ca temă modul în care putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.
Vreau Pupic de noapte bună este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de lungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Gașca Zurli știe cum să transforme aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune. Dimineața dă startul întregii zile și Gașca Zurli vrea să o înceapă frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închide cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul „Vreau Pupic de noapte bună” părinții sunt învățați cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here