Cum poţi impresiona o femeie de 8 martie? Teatrul „George Ciprian” din Buzău oferă domnilor soluţia perfectă: o invitaţie la teatru şi nu doar atât. Doamnele şi domnişoarele care vor asista la comedia “Zăpezile de Altădată”, dedicat Zilei Femeii, vor avea intrarea gratuită.

8 martie este ocazia perfectă de a invita persoana iubită la un spectacol de teatru cu umor românesc de bună calitate, din rândul celor mai reuşite momente de televiziune. Este şi propunerea Teatrului George Ciprian din Buzău, care oferă doamnelor şi domnişoarelor un frumos cadou: intrarea gratuită la un spectacol de comedie de zile mari. Comedia “Zăpezile de Altădată”, scrisă de Dumitru Solomon, confirmă longevitatea râsului pe o reţetă naţională. Relaţia cuplului în numele dragostei dintre parteneri, constituie tema acestei piese, temă mereu actuală şi atractivă pentru public. Cu ştiinţa replicii încărcate de ironie şi cu subtile trimiteri metaforice, Dumitru Solomon compune “clasicul” cuplu, El şi Ea. Iar dacă la noaptea de pomină în doi se adaugă şi prezenţa insistentă a unui administrator de bloc insomniac, evenimentele în cascadă surprind până la lăsarea cortinei.

Comedia “Zăpezile de Altădată” pusă în scenă de Teatrul George Ciprian din Buzău, de 8 martie, are şi o distribuţie pe măsură: Anca Sigartău, Cristian Iacob si Constantin Cojocaru. Domnii pot cumpăra bilete din incinta Teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here