Astăzi de la ora 20 ,la No limit , ascultaţi muzică de suflet.Concert live Suba Attila şi The SoulFool Band oferă buzoienilor A New Orleans night. Evenimentul este organizat de Adrenalitera şi Cafeneaua Artiştilor.

În toamna anului 2013 Attila Suba, unul din cei mai buni solisti de blues din Ungaria a format trupa SoulFool inspirandu-se din clasicii muzicii jazz, soul şi blues. La aceasta reţetă au adăugat un ingredient fermecător, plin de energie si dinamism cu care cuceresc instantaneu mintile si inimile publicului: swing from New Orleans.

Attila Suba and The SoulFool Band are în repertoriu piese ale legendelor Louis Armstrong, Solomon Burke, Ray Charles, Otis Redding sau Al Green, insă le condimentează cu propriile twist-uri şi inovaţii.
În 2014 le-a apărut primul album de studio, cu 6 piese originale conţinând un sunet demn de cea mai fina moştenire a New Orleans-ului. Stilul lor de a combina jazz-ul cu blues-ul şi swing-ul sau chiar gospel asigură toate ingredientele pentru un eveniment musical deosebit.
Deşi este o trupă tânără, au la activ peste 200 de concerte de club precum şi participări şi premii la zeci de festivaluri de gen din Ungaria şi Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here