646x404Iubitorii muzicii de calitate au ocazia de a se intalni cu una dintre cele mai de succes trupe de rock din Romania, de a asculta si a fredona piesele preferate.  Maine, incepand cu ora 21, trupa „Sarmalele reci” va susţine un concert la Buzău, in Cafeneaua artiştilor.  Pretul unui bilet este de 25 de lei.
În 1993, Zoltán András (voce, clape) şi Emil Viciu (chitară), alături de textierul Florin Dumitrescu şi alţi muzicieni, formau trupa Sarmalele Reci. La vremea respectivă, trupa s-a impus rapid, pe o piaţă muzicală aflată în căutarea unui nou suflu. Prospeţimea, rock-ul “contestatar” şi versurile inspirate, încărcate de un umor clasic românesc, au reprezentat principalele coordonate ale succesului, numărul fanilor crescând de la un an la altul. Două decenii, nouă albume şi câteva premii mai târziu, „Sarmalele reci” continuă să încânte publicul din toată ţara. Ca urmare, piese precum ”Ţara te vrea prost”, ”Gaşca de la bloc”, ”Maniac”, ”La televizor” sau „Telefonul nu mai sună” sunt în continuare de actualitate.

Actuala componenţă a trupei „Sarmalele reci” îi găseste alături pe Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas) şi Gabriel Drăgan (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here