boscodeala

În primăvară a câştigat concursul „MasterChef” şi premiul de 50.000 de euro, însă nu a reuşit să-şi împlinească visul de a-şi deschide propriul restaurant. De puțin timp Aida Parascan lucrează la un restaurant cu specific italienesc, deschis în Galeria Mall Buzău. Acum, în mod firesc, are nevoie de promovare, însă metoda aleasă nu este cea mai fericită. aida-parascan-5-retete-delicioase-care-i-au-adus-trofeul-masterchef_10_size1

În goana după publicitate, câștigătoarea MasterChef a asociat numele primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, cu propria persoană, folosindu-se astfel de imaginea lui, una care poate face, oarecum, audiență în presa centrală. Într-un articol publicat de Click, se spune că edilul Buzăului că nu mănâncă decât dacă îi găsește ea și că, înainte să meargă la restaurant, se asigură că Aida munceşte în ziua respectivă. „Domnul Constantin Boşcodeală mănâncă doar dacă-i gătesc eu. Îi place foarte mult fileul de vită în crustă de prosciutto şi sos de gorgonzola sau pizza”, ar fi spus Aida pentru respectiva publicație.

Contactat telefonic, primarul Buzăului s-a arătat uimit și în același timp amuzat de declarație, precizând că în restaurantul repectiv a fost doar de două ori. Constantin Boșcodeală nu avea cunoștință de articolul apărut în Click. La prima vedere, ar fi părut o aroganță maximă, însă primarul Constantin Boșcodeală lămurește situația.”De obicei mănânc acasă. Am fost de două ori. O dată la deschidere și o dată cu soția și copiii”, a asigurat Constantin Boșcodeală. Primarul orașului Buzău spune că mâncarea a fost bună și că Aida este o prezență plăcută, însă nimic mai mult.

Dornică de publicitate, „MasterChef” Aida a gafat, ducând discuția într-o zonă exclusivistă referitoare la serviciile prestate, spunând că primarul nu mănâncă decât dacă îi gătește ea. Îi atragem atenția „Masterchef” Aida că edilul mai mănâncă și dacă îi gătește altcineva. De exemplu, soția, acasă, și bucătarul de la Restaurantul Grand.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here