luna amara

Cafeneaua Artiștilor continuă seria numelor mari aduse să cînte în oraș , sîmbătă seară urmînd a se produce pe scenă ”Luna Amară” . Una dintre cele mai complexe și mai controversate trupe de rock românești vine la Buzău și cu noul clip , ”Pietre în alb”.

Band-ul , înființat în încă din 1999 și-a făcut debutul discografic abia în 2004 , cu ”Asfalt”. Tot 2004 consemnează și primele probleme de cenzură ivite la Cluj, Alba-Iulia și Bacău datorită unor interpretări pline de semnificații politice.

Cel de-al doilea album , ”Loc lipsă” a  înregistrat cel mai lung turneu de promovare , trupa reușind să acopere 35 de locații în decurs de numai trei luni. În 2009 rockerii lansează ”Don’t let your dreams fall asleep” , susținut de un turneu prin 18 orașe.

De la înființare pînă în prezent Luna Amară  a deschis concertele unor nume mari precum Paradise Lost, Faith no More sau Ozzy Osbourne și a cîntat în cadrul celor mai mari festivaluri de profil din Romînia (Stufstock , Fânfest , Peninsula).

În deschiderea concertului Luna Amară vor cînta ”Changing Skins” , trupă nominalizată  la ”On air music awards” în secțiunea ” Cel mai bun rock alternativ”. Biletul costă 25 Lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here