ocs După 13 ani, trupa „Omul cu șobolani ” revine la Buzău.  Astăzi, de la ora 21.00, trupa „Omul cu Şobolani” va susţine un concert în Cafeneaua Artiştilor. Trupa va interpreta atât piese cunoscute, cât şi noi, din noul album ce va va fi lansat în curând.

În cei peste 15 ani de activitate, formaţia „Omul cu Şobolani” nu a lipsit din playlist-urile posturilor de radio şi ale televiziunilor de specialitate. “Razna”, “Oda (În Piaţa Romană)”, “Moksha”, “Nu încerca aşa ceva acasă”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamnă-iarnă” sau ”Iaurt” sunt câteva dintre hit-urile formaţiei. Trupa va cânta în premieră, câteva piese de pe noul album, intitulat „Marea căutare”, ce va fi lansat în curând.

Omul cu șobolani („OCS”) a luat naștere în Constanța, pe data de 1 august 1997, din inițiativa lui Dan Amariei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui  Sigmund Freud.În 2004 apare pe piață albumul „OCS TV”. Acesta este rezultatul muncii de aproape un an și jumătate a trupei. De pe acest material discografic s-au remarcat piesele „Ajutor” și „2ouă beri goale”, fiind difuzate și pe posturile TV de specialitate, dar și la unele posturi de radio.Anul 2005 a fost cel în care este lansat „Best before 2005”, cu cele mai bune piese ale trupei de până atunci, iar în 2006 apare single-ul „Nu încerca așa ceva acasă.”La sfârșitul lui 2006 apare cel de-al patrulea album de studio intitulat „Superparanoia”, de pe care a fost extras primul single, „Depresia de toamnă/iarnă 06/07”, care beneficiază de videoclip. In 2009 trupa lanseaza albumul „Dansam Legati La Ochi Cu Spatele La Zid”. In 2011 lanseaza „Retro” album de cover-uri dupa Vali Sterian, Phoenix, Alexandru Andries, Rosu si Negru, Mondial si Mircea Baniciu, artisti care le-au influentat educatia muzicala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here