eveniment-340x480Pădurea Pleşeşti, situată la aproximativ şase kilometri de municipiul Râmnicu Sărat, va fi, în acest weekend, gazdă pentru motocicliştii din Buzău, dar şi judeţele vecine. Motoarele vor răsuna la o petrecere haiducească în pădurea Pleşeşti, din comuna Podgoria, judeţul Buzău. Accesul se face pe un drum asfaltat ,iar locaţia permite camparea unui număr mare de corturi şi dispune de locuri de parcare nelimitate.
Cu sprijinul primăriei Podgoria au fost pregătite mai multe surprize, iar vineri seara, drumeţii vor fi întâmpinaţi cu un şprit rece şi un ceaun cu fasole şi afumătură.
Sâmbătă sunt programate concursuri cu un caracter educativ-preventiv, genul ‘’cine merge cel mai incet cu motocicleta” sau aruncarea la țintă fixă cu cauciucul. Iubitorii de motociclete vor putea să asiste la o paradă a motocicletelor, în jurul orelor 14.00, care se va desfășura pe traseul Podgoria-Râmnicu Sărat. Vor participa cluburile de motocicliști din Brașov, Suceava, Pitești, dar și cel din Râmnicu Sărat, condus de Baciu Nicu. Seara, pădurea va răsuna de un concert folk de excepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here