Buzoienii sunt invitați la un nou eveniment deosebit. Este vorba despre o expoziție de fotografie propusă de artiști buzoieni, care vor să ofere publicului o formă de evadare în lumea de dincolo de obiectivul aparatului foto. Sunt fotografii diverse în ceea ce privește aspectele surpinse și tehnicile folosite, dar le reunește magia cu care spun povestea lumii noastre!

Vizitatorii pot admira peisaje feerice surprinse sub lumina tainică a amurgului sau în primele clipe ale zorilor, încă nedesprinse de gravitatea întunericului, dar pot reflecta, de asemenea, asupra frumuseții chipului uman, în potretele propuse de expozanți. Expoziția are, în cele din urmă, și valoare informativă, pentru că publicul poate cunoaște fotografii care expun și se pot pune astfel bazele unor viitoare colaborări.

Expoziția va fi deschisă în perioada 9-12 februarie, așteptându-și vizitatorii ȋn Galleria Mall la parter, lângă Florăria Theo. Vernisajul este programat joi, 9 februarie, ȋncepând cu ora 18,30, și va avea loc în prezența fotografilor Ilona Adelaida Duţă, Costin Fetic, Ovidiu Caragea, Costi Carîp, Diana Toma, Auraş Mihaiu, Octavian Budişteanu, Răzvan Stuparu și Bogdan Neşu. Prezentatorul evenimentului este Mina Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here