aida-parascan-5-retete-delicioase-care-i-au-adus-trofeul-masterchef_10_size1Pana in urma cu cateva zile, cariera de “MasterChef” a Aidei Parascan la unul din restaurantele din Buzau era una fructuoasa. Tabloidele centrale si ziarele locale anuntau ca edilul buzoian Constantin Boscodeala nu mananca decat mancare pregatita de prima femeie ‘MasterChef’ din România.

Imediat dupa aparitia informatiei, primarul Buzaului a facut cateva precizari legate de Aida Parascan si preparatele sale. Primarul Buzăului s-a arătat uimit și în același timp amuzat de declarațiile primei doamne ‘MasterChef’ din România, precizând că în restaurantul repectiv a fost doar de două ori. ”De obicei mănânc acasă. Am fost de două ori. O dată la deschidere și o dată cu soția și copiii”, a asigurat Constantin Boșcodeală. Primarul orașului Buzău spune că mâncarea a fost bună și că Aida este o prezență plăcută, însă nimic mai mult.

La nici cateva zile, colaborarea câştigătoarei emisiunii culinare ‘Masterchef’ cu restaurantul din Buzău s-a încheiat. Aida Parascan a anutat pe o retea de socializare ca a renuntat la postul de manager al localului.

”Dragi prieteni, duminică seară, am înterupt colaborarea mea cu restaurantul ‘Insieme’ din Buzău. Ţin să mulţumesc tuturor celor care au venit să guste din preparatele mele şi m-au onorat cu prezenţa. Vă urez un sfârşit de săptămână cât mai plăcut şi mult succes în toate”, scria Aida Parascan pe pagina sa de Facebook.

Ramane acum sa ne intrebam daca Aida Parascan a renuntat din motive personale la postul pe care il ocupa sau pentru ca s-a demonstrat ca declaratiile sale nu sunt chiar veridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here