teatruDiseară, sala de evenimente a Consiliului Judeţean va găzdui spectacolul „Soţ de vânzare”, o piesă de Mihail Zadornov. Piesa, în regia lui Marius Gîlea, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Alexandra Sălceanu şi Marius Gîlea, prezintă o femeie care se îndrăgosteşte atât de tare de un bărbat căsătorit, încât vine la soţia acestuia încercând să-l cumpere.
Elena Vladimirovna, o soţie liniştită, frumos îmbrăcată, pregătită pentru a sărbători cei 20 de ani de când l-a cunoscut pe Andrei Vasilievici, aşteptându-l cu lumânări şi muzică bună, se trezeşte la uşă nu cu soţul, ci cu Oxana, o tânără de vreo 20 de ani, stupid îmbrăcată, guralivă şi agitată, naivă dar „curajoasă“, care vine cu o ofertă bulversantă: un contract de vânzare-cumpărare, obiectul fiind Andrei Vasilievici, soţul Elenei. Punctul culminant apare în momentul în care se interpretează negocierea contractului, cu soţul de faţă.
Spectacolul „Soţ de vânzare” se va juca la Buzău, diseară, la sala Consiliului Judeţean, de la ora 18.00. Preţul unui bilet este 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here