DSC00603

Că stand-up comedy-ul românesc a ieșit demult din zona undergroundului a demonstrat-o încă o dată Teo , poposit la Buzău împreună cu Raul Gheba , pentru a alunga monotonia caracteristică unei seri de marți în provincie.

Cafeneaua Artiștilor era arhiplină încă înainte de începerea show-ului propriu-zis .Obișnuiți ai locului , ”păsări de noapte” , împătimiți ai comediei și nu numai veniseră mai devreme pentru a-și lua porția de rîs. Așa că cei doi nu au lăsat asistența să aștepte , urcînd pe scenă la nici un sfert de ceas  după ora 21 .Primul care a preluat sarcina de a distra publicul a fost Raul care i-a convins chiar și pe cei mai circumspecți că vor avea parte de o porție de hohote , nu doar pentru o seară ci pentru o întreagă săptămînă. În gura lui au intrat pe rînd vedete ale scenei , oameni din show-biz dar și lipsa de creativitate a spoturilor publicitare românești.Autoironia  , limbajul deocheat și interacțiunea cu publicul i-au adus tulceanului ropote de aplauze.

Revenit în Buzău , de această dată fără Vio și Costel , capul de afiș al serii și-a intrat în rol încă de la început , încălcînd curajos orice tabu , fapt ce nu i-a deranjat deloc pe buzoieni. Au curs bit-urile cu referire la minorități naționale , etnii , așa zisa egalitate între sexe , anarhie , comportament în societate și chiar moarte. Temele  , tratate  într-un mod neaoș și totodată firesc  s-au metamorfozat în poante bune , apreciate la unison de spectatori. Improvizația , umorul cu tente acide , gestica și inflexiunile inspirate ale vocii s-au împletit spre deliciul celor prezenți , care la un moment dat chiar l-au taxat pe omul de pe scenă , atunci cînd a încurcat (voit sau nu ) Buzăul cu Bacăul. Teo a ”dres busuoicul” cu încă o jumătate de ceas petrecută sub lumina reflectoarelor , timp în care le-a destăinuit mesenilor o experiență trăită cu prilejul vizitei la un salon de masaj erotic. În loc de epilog , artistul a gratulat publicul cu un inedit  ”Mulțumesc Cluj , la revedere ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here