La aproape două săptămâni de la momentul în care prefectul Leonard Dimian a declarat public faptul că a solicitat demiterea șefei de la Garda de Mediu Buzău, Carmen Ichim anunță că s-a suspendat din funcția publică, pentru a se dedica proiectului politic.

„De astăzi, m-am suspendat din funcția publică pe care am exercitat-o cu mândrie și cu o mare responsabilitate, vreme de mulți ani. Încep un nou proiect de viață, un nou proiect pentru comunitate, pentru noi. Am acumulat o vastă experiență administrativă, am fost alături de buzoieni în toate funcțiile publice pe care le-am ocupat și am căutat mereu să fiu de ajutor și să rezolv toate problemele grave cu care s-a confruntat comunitatea. Și au fost multe. Au fost probleme de mediu, au fost epidemii, au fost dezastre naturale. Toate acestea au afectat omul, comunitatea, sănătatea și bunăstarea buzoienilor. Am constatat de-a lungul carierei mele că acționam, de multe ori, să reducem efectele unor acțiuni ale căror cauze nu au fost niciodată remediate. Factorul politic a acționat întotdeauna cu întârziere și în unele cazuri niciodată. Aici, am decis să mă implic în acest nou proiect, pentru a putea crea cadrul legislativ și pârghiile administrative necesare pentru a evita ca astfel de probleme grave să mai apară.
În acest nou proiect politic am nevoie să fiți alături de mine și să ne implicăm cu toții pentru viitorul nostru, pentru că putem face lucrurile mai bine și putem lua decizii mult mai bune pentru noi, pentru întreaga noastră comunitate!” , a scris Carmen Ichim, în această dimineață, pe pagina sa de facebook.

Prefectul Leonard Dimian i-a reproșat fostei șefe de la Casa Albă, Carmen Ichim, lipsa de implicare în calitate de comisar șef al Gărzii de Mediu în rezolvarea problemelor cu deșeurile din mai multe comune din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.