Niciun politician buzoian nu a răspuns, pana in momentul de fata, provocarii lansate de catre deputatul Cezar Preda, de a organiza un concurs “de dictare” la care sa participe toti parlamentarii din judet, a afirmat acesta, duminica, in cadrul unei conferinte de presa.

“Am vazut o analiza politica facuta de domnul Ghiveciu pe blog, o analiza facuta despre cine a castigat si cine a pierdut alegerile la Cernatesti. Presupun ca i-a scris cineva pe blog analiza. Eu va spun aici si va provoc si pe voi si pe toti parlamentarii de Buzau sa mergem intr-un studiou de televiziune si o profesoara de romana de la V-VIII sa dea o dictare si care parlamentar reuseste sa ia nota 5 cand se vor corecta lucrarile sa  mai scrie si pe blog sau in alta parte si daca nu sa plece din Parlamentul Romaniei. Veti vedea, astfel, parlamentari care nu stiu sa scrie corect romaneste si care sunt totusi parlamentari ai Romaniei. Ii provoc la asa ceva si am sa rog un studiou de televiziune sa puna foile pe masa si sa ne invite pe toti sa dam o dictare de o pagina”, declara, pe 25 februarie, liderul organizatiei judetene a PDL, deputatul Cezar Preda.

Parlamentarul buzoian a mai spus, duminica, faptul ca ar fi dispus sa permita accesul celor care ar accepta provocarea la subiecte cu o seara inainte de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.